SKEPP is een bedrijf dat kantoren verhuurt in België. Ben jij op zoek naar een kantoor te huur in Brussel of een kantoor te huur in Antwerpen? Dan ben jij bij SKEPP aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft de perfecte bedrijfspanden beschikbaar voor jouw onderneming. Van groot tot klein en van Brussel tot Antwerpen. Op de website van het verhuurbedrijf is het mogelijk om de panden met elkaar te vergelijken, zodat je zeker weet dat je jouw ideale pand uitkiest. Wanneer er een gebouw naar wens tussen zit is het mogelijk om een rondleiding in te plannen. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe het pand in elkaar zit en welke mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn. De verhuurder zal jou die rondleiding geven en is op de hoogte van de opties van het pand. Doordat de Coronacrisis wat roet in het eten heeft gegooid, is het ook mogelijk om de rondleiding virtueel te doen. Via een 3D tour krijg jij dan alle ruimtes van het kantoorpand te zien. Heb je een keuze gemaakt? Laat dit de verhuurder weten en dan zorgt hij of zij ervoor dat jij en je werknemers binnenkort kunnen gaan genieten in jullie nieuwe kantoor van SKEPP.

Welke kantoren zijn te huur in Brussel en Antwerpen?

Of je bedrijf nou gelokaliseerd is in Brussel of Antwerpen, SKEPP biedt voor beide steden de beste kantoorpanden aan. In de hoofdstad van België biedt het verhuurbedrijf verschillende panden aan. Zo is het niet alleen mogelijk om een hele kantoorruimte te huren, maar kan je er als werkgever ook voor kiezen om een kantoorruimte te huren. Wanneer je een eenmanszaak hebt, is het daarnaast ook nog een optie om alleen een werkplek in een pand te huren. Op deze manier heb je wel je eigen plekje, maar hoef je niet vanuit huis te werken. In de Vlaamse stad Antwerpen is het mogelijk om een kantoor te huren in een bedrijfsverzamelgebouw, business center of kantoorconcept. Jouw keuze is volkomen afhankelijk wat jij als werkgever prettig werken vindt. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat een kantoor een inspirerende plek is waar jij en je werknemers zich thuis voelen. Enkele populaire locaties die SKEPP in Brussel aanbiedt bevinden zich bijvoorbeeld rondom de luchthaven. Verder zijn Elsene, de Europese Wijk en Sint-Stevens-Woluwe populaire locaties in en om de historische hoofdstad. In Antwerpen zijn Berchem, Wommelgem en Hoboken locaties die hoog  op het lijstje van kantoorpanden staan. 

Kantoor huren in Brussel of Antwerpen?

Heb je de keuze voor een kantoorpand al gemaakt? Zowel Brussel als Antwerpen bieden fantastische opties aan. Op de website van SKEPP kan je filteren op stad, zodat je de kantoorpanden naar wens aangeboden krijgt. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een filter in te schakelen, zodat je ook nog eens kan zoeken binnen jouw budget of pandgrootte. Wanneer je uiteindelijk de keuze voor een pand hebt gemaakt en dit met de verhuurder hebt rondgemaakt, biedt het verhuurbedrijf nog een mogelijkheid. Naast het verhuren van kantoren in België, kan je kantoor ook nog eens volledig ingericht worden. SKEPP biedt verschillende afstijlpakketten aan, waaronder vintage, cosy en botanic. Afhankelijk van jouw wensen kunnen de verhuurders er zo voor zorgen dat jij je nog meer thuis gaat voelen in je nieuwe kantoorpand!