Smartrepair

Kleine schade aan je voertuig? Dan is het raadzaam om Smartrepair uit te laten voeren door Dr. Vinyl. Dit bedrijf heeft meer dan veertig jaar ervaring om het werk naar behoren uit te voeren. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren erg aan de lage kant. Wat ik zelf erg handig vind is toch echt het feit dat dit bedrijf graag bij jou op locatie komt. Hierdoor hoef jij geen afspraken af te zeggen en kunnen de werkzaamheden gewoon door gaan.

Smartrepair

Kleine krasjes verhelpen met Smartrepair

Het personeel heeft allen een eigen voertuig om naar de klanten te kunnen gaan. Dit houdt in dat er een grote kans is dat iemand per ongeluk schade heeft aan de auto. Deze keer was het mijn beurt. Nadat ik bij een klant weg wilde rijden merkte ik een aantal krassen op aan de zijkant van mijn auto. Vervelend aangezien ik het zelf niet had gedaan, althans dat dacht ik.

Toen ik weer terug kwam op de zaak wilde ik graag een oplossing zien te vinden. Niet zozeer omdat ik het zelf zie, maar wel dat onze klanten het ook zien en dat wilde ik niet. Zodoende ben ik online gaan zoeken en al snel terecht gekomen bij Smartrepair. Bij Dr. Vinyl is het mogelijk om deze schade te laten verhelpen. Zij komen dan bij jou op kantoor om de schade op te lossen. Het prettige hiervan is dat ik mijn werk gewoon door kon laten gaan. De offerte is opgevraagd en daar heb ik vervolgens akkoord op gegeven zodat zij aan de slag konden gaan.