De modetrends van 2020 zijn opvallend. Naast dat het opvallend is zijn er veel tegenstellingen. Opvallende trends zoals de polka dot, retro prints, prints uit de natuur én brede kleurige strepen zijn helemaal stijlen van nu. Maar wat draag je nou naast die mooie kleding? In dit onderstaande artikel gaat het over de tassen, sieraden en schoenen van 2020.

Tassen

Afgelopen jaren liepen er modellen met tassen in gigantische maten over de catwalk, maar ook exemplaren waarin nog geen AirPod past. Gelukkig zien de 2020-tassen er al een stuk gewoner uit dan die van de jaren ‘1o. Stipt op één staat de buidel- clutch. De trend breidt zich uit naar allerlei maten, kleuren en prijzen. Voor ieder wat wils dus en daarom misschien ook een tas dat erg in de smaak valt. Als zo’n grote clutch niets voor jou is staat op nummer twee de hobo- tas. Een zachte tas met schouderband maakt een comeback in 2020. Precies de vorm waar veel vrouwen dol op zijn.

Sieraden

Sieraden zijn een belangrijk onderdeel van je outfit. Grote statement kettingen zoals in de hoogtijdagen van Gossip Girl werden vervangen door smalle kettinkjes en bedels, en we ruilden opzichtige oorbellen in voor subtiele stud piercings. Verrassend genoeg keren we in 2020 terug naar het extra grote, uitgesproken, maar niet zó overdreven spectrum. De nieuwste trends in modeland zijn de schakelkettingen en de door erfstuk geïnspireerde sieraden.

Schoenen

Wat draag je onder al die fashionable outfits? Mooi schoenen natuurlijk. Vooral de pump met dikke hak, zoals bij Prada en Vuitton, is heerlijk funky op een jaren zestig-achtige manier. Super voor de lente en zomer onder rok of jeans, maar ook helemaal leuk in de winter met een gezellig sokje of maillot/panty. Probeer er wel voor te zorgen dat je schoenen passen bij de outfit die je draagt. Voor de creatievelingen: kies schoenen uit die jij prachtig vindt. Het zou leuk zijn om het kleurrijk te houden. Als je dé schoen gevonden hebt komt de grootste uitdaging: kleding ontwerpen. Kijk naar de kleuren die in de schoen zitten en laat het terug komen in de outfit die je maakt. Helemaal vanaf scratch. Succes!