In de drukke levens van tegenwoordig is het belangrijker dan ooit te voren om jezelf af en toe eens te verwennen. Een dagje uit met de familie, een avondje naar de bioscoop met je beste vriend of vriendin of een dagje naar de een wellnesscentrum. Dat laatste lijkt iets te zijn wat we steeds vaker doen. Tegenwoordig komt het ook steeds vaker voor dat mensen ervoor kiezen om hun eigen spa in huis te halen. Hoe? Ik vertel je er graag meer over!

Verander je badkamer in een spa

Je badkamer omtoveren in een spa: dat klinkt goed, toch? Bovendien is het betaalbaarder dan je misschien denkt. Om je badkamer om te toveren in een spa, mag een bubbelbad of jacuzzi natuurlijk niet ontbreken. Een bubbelbad of jacuzzi is optimaal om even helemaal tot rust te komen. Naast een bubbelbad of jacuzzi, zijn er nog andere dingen die je kunt doen om een wellness-ervaring in huis te creëren. Zo kun je allerlei lekker aroma’s en geurstokjes kopen, of bijvoorbeeld een hoekje inrichten met handdoeken en badjassen. Zo ontwikkel je de ultieme experience!

Een hottub in de achtertuin

Naast dat je je badkamer kunt omtoveren in een spa, kun je ook een wellness-ervaring creëren in je achtertuin. Zo kun je een hottub plaatsen in je achtertuin. Heerlijk voor die lange zomeravonden! Naast een hottub kun je ook gaan voor een jacuzzi of een opblaasbaar bubbelbad. Een opblaasbaar bubbelbad heeft een aantal voordelen ten opzichte van een traditionele jacuzzi. Zo is een opblaasbare variant goedkoper in aanschaf, in onderhoud en hij is flexibeler omdat je hem kunt verplaatsen. Zo kun je hem bijvoorbeeld ‘s winters binnen plaatsen.