Een weekendje naar de Efteling? Wil je in de buurt blijven slapen! Neem dan een kijkje bij hotel Waalwijk. Bij hotel Waalwijk hebben ze kamers voor 1 tot 8 personen. Als enige in Nederland hebben ze een 6-persoonsstapelbed. Hoe gaaf is dat. En het Guesthouse Hotel in de buurt van Waalwijk is op loopafstand van de Efteling. Ook nog eens super handig. Bij GuestHouse Hotel in de buurt van Waalwijk hebben ze verschillende kamers.

  • Bunkhouse Room
  • Greenhouse Room
  • Farmhouse Room

De Bunkhouse rooms beschikken over de eerste 6-persoonsbedden van Nederland! De kamers liggen aan de Noord- en Oostkant van het hotel en dicht bij de receptie. Elk bed heeft een eigen oplaadstation voor mobiele toestellen. Er zijn ook Bunkhouse rooms voor 4 personen. Deze kamer is dus geschikt voor 4 tot 6 personen.

De Greenhouse rooms liggen aan de west- en zuidvleugel van het hotel, zowel grenzend aan de daktuin als aan de straatkant. Deze kamer is geschikt voor 1-5 personen.

De Farmhouse rooms liggen verspreid voer het hotel. Het zijn grote kamers en sommige wel meer dan 30m2 groot met veel ruimte. Een aantal van deze kamers zijn ingericht voor mindervalide. De kamers zijn geschikt voor 3-6 personen.

Ervaring bij het hotel in Waalwijk

Ik ben samen met mijn man en kind naar dit hotel gegaan, omdat wij een dagje naar de Efteling gingen en het wel lekker vonden als we niet in de avond nog naar huis moesten rijden. De kamer zag er heel mooi uit en alles was super geregeld! Zeker een aanrader.