Wanneer je je wilt verloven, kun je natuurlijk niet zonder de ideale verlovingsring. Maar hoe vind je de perfecte ring? Daarvoor moet je zoveel mogelijk ringen bekijken. Daarom heeft de ringenspeciaalzaak Di Amore een erg groot aanbod aan verlovings- en trouwringen. Doordat er veel keus is, kun je er vanuit gaan dat je bij Di Amore de perfecte ring kunt vinden voor jouw partner. Zo weet je zeker dat je je partner blij kunt verrassen. Di Amore heeft allerlei verschillende verlovingsringen. Daarbij kun je denken aan de klassieke verlovingsring, maar ook aan de witgoud verlovingsring en de verlovingsring met diamant. Daarnaast is er nog de verlovingsring met goud en diamant en de zilveren verlovingsring. Ook kun je bij Di Amore combinaties kopen van verlovings- en trouwringen. Zo hoeft je partner de verlovingsring nooit meer af te doen.

De klassieke verlovingsring

Als jij geïnteresseerd bent in een simpele maar elegante ring, dan is de klassieke verlovingsring echt wat voor jou. Deze ring is één van de meest geliefde verlovingsringen van Di Amore. De ring bestaat over het algemeen uit een simpele ring met één beeldschone diamant. De ringen kun je laten versieren met een diamant naar keuze. Zo kun je helemaal zelf bepalen hoe je verlovingsring eruit gaat zien. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wat kleinere diamant, maar ook voor een grotere. Daarnaast kun je natuurlijk ook de vorm van de diamant zelf bepalen. De ring bestaat meestal uit 18ct wit, geel, of rozegoud. Ook platinum kun je als materiaal gebruiken voor de ring.

Verlovingsring met goud en diamant

Naast de klassieke verlovingsring bestaan er uiteraard nog veel meer soorten ringen. Zo heb je bijvoorbeeld ook nog de verlovingsring met goud en diamant. Veel mensen die zich gaan verloven kiezen liever voor een gouden ring dan voor één van witgoud, zilver, of platinum. Dat komt omdat de kleur goud veel warmte uitstraalt. Het materiaal is over het algemeen levendiger dan de zilveren en witte metalen. Samen met zo’n gouden ring maakt de diamant het helemaal af. Uiteraard kun je ook kiezen voor meerdere diamantjes om jouw verlovingsring mee te versieren. Bij Di Amore kun je helemaal zelf je ring samenstellen. Zo weet je zeker dat je je partner een unieke ring kunt aanbieden.