Vorige zomer heb ik heel de maand augustus doorgebracht in een vakantiepark in Frankrijk. Ik koos hiervoor voor vakantiepark Frankrijk. De organisatie biedt luxueuze vakantiehuizen aan en beschikt over meer dan 10 domeinen in Frankrijk. Ik koos voor Résidence de Cannes, een luxueus vakantiepark aan de Middellandse zee, in Zuid Frankrijk. Buiten het mooie weer, had ik dus ook een prachtig uitzicht op de zee. Het was heerlijk genieten .


Voorzieningen

Op het domein van vakantiepark Frankrijk in Cannes was enorm veel te beleven. Voor het eten kon ik terecht in een van de restaurants op het domein zelf. Daar was het altijd lekker eten. En als zelfs dat niet genoeg was, kon ik na enkele minuten wandelen terecht bij de vele toeristische restaurantjes in het centrum van Cannes. Ook was er altijd veel animatie in het park. Ik heb deelgenomen aan sportactiviteiten, culturele evenementen. Ook heb ik een rondvaart gedaan op een jacht, het was echt geweldig. Voor zij die van shoppen houden is Cannes ook the place to be. Ik heb uren rondgewandeld in de kleine gezellige winkelstraatjes in het centrum van Cannes. Deze vakantie is zeker voor herhaling vatbaar. Wie wil er nu niet genieten van de zon in het zuiden van Frankrijk?