Gabor schoenen

Gabor schoenen heeft een erg uitgebreide collectie van damesschoenen. De schoenen staan bekend om de goede prijs- kwaliteitsverhouding en om de comfortabele pasvorm. Wij hebben verschillende soorten schoenen: sneakers, boots, pumps, instappers, sandalen en slippers. Je kunt zo zelf kiezen voor wat voor type schoen je gaat. Ga je voor leuke schoenen onder een jurkje voor in de zomer of voor stoere schoenen onder een broek? Er zit voor iedereen de perfecte schoen bij.

Gabor schoenen

De pasvorm

De schoenen hebben een goede pasvorm door de  3 verschillende wijdtes die verkrijgbaar zijn: F,G en H, er zit voor elke voet een schoen bij. De maten lopen van maat 35 tot 43½. De schoen heeft ook een uitneembaar voetbed, waardoor je ook je eigen zooltjes in de schoen kunt leggen.

Materialen van de Gabor schoenen

Alle schoenen lopen erg lekker, dat komt door de soepele materialen waaruit de schoen bestaat. Een voorbeeld hiervan is dat de schoenen hebben  ongevoerd zijn, hierdoor sluit de schoen perfect aan de voet aan en kan de voet warmte via het ademende bovenleer ontsnappen. De schoenen hebben ook flexibele details zoals elastiek, sluitingen, elastische inzetten of klittenbandsluitingen. Zo zijn ze functioneel en zitten ze tegelijk erg lekker. De schoenen zijn verkrijgbaar in het blauw, bordeaux, bruin, cognac, geel, goud, grijs, groen, rood, wit, zilver en zwart. De prijzen liggen tussen de € 25,00 en € 135,00