tweedehands betonplaat

Voor een eigen project was ik op zoek naar een tweedehands betonplaat. Via een goede vriend had ik over deze mogelijkheid gehoord. Ik wilde namelijk een hok voor de dieren gaan bouwen bij ons achter op het erf, maar de materialen die ik hiervoor nodig had zijn best wel prijzig. Daarom werd het voor mij een hele uitdaging om zo goedkoop mogelijk, toch mijn project neer te kunnen zetten.

Via Dallebeton.nl is het mogelijk om tegen een zeer aantrekkelijke prijs, reeds gebruikte platen te bestellen. Je kan er wel van uit gaan dat deze van nog goede kwaliteit zijn.

tweedehands betonplaat

Hier kan je een tweedehands betonplaat aanschaffen

Dallebeton.nl is een bedrijf die al meer dan 10 jaar bestaat. Het leveren van
Occasie betonplaten Dalle de beton, heeft nu ook de markt in België en zelfs in Noord Frankrijk veroverd. Voor mij zelf is dit een geweldige uitkomst, want nieuwe platen te kopen, dat is echt een aanslag op mijn inkomen. Aangezien ik elke cent om moet draaien om een beetje winst te houden, is deze aanschaf echt geniaal. Want nu kan ik voor het geld waar ik normaal bijna voor één plaat moet betalen een heel hok bouwen.