Kartonnen dozen zijn hartstikke handig en worden veel gebruikt. Je kunt ze gebruiken voor je verhuizing, voor de opslag van spullen, voor de opslag van je archief, voor de opslag van foto's, om een cadeau in te versturen, om items uit je webshop te versturen, je kunt het zo gek niet bedenken. Maar waar haal je kartonnen dozen vandaan die ook nog eens van goede kwaliteit zijn? Je wilt immers wel dat de fles wijn die je verstuurt heel bij de ontvanger aankomt. Dozen kopen doe je daarom online. Je kunt hier kiezen uit heel veel verschillende soorten dozen, voor verschillende toepassingen. Direct op de eerste pagina je je welke soorten dozen er zijn, je hoeft dan alleen nog maar te bepalen welke doos jij nodig hebt.

Dozen kopen voor kerstpakketten

Dit jaar loopt alles anders dan anders. Je medewerkers werken thuis en je ziet ze alleen wanneer jullie een online vergadering hebben. Dat is wel eens anders geweest. Weet je nog dat jullie iedere week een vrimibo hadden? En dat er gezellige etentjes en klaverjasavonden georganiseerd werden? Ook het kerstdiner valt dit jaar naar alle waarschijnlijkheid in het water. Dozen kopen voor een mooi kerstpakket is dus een goed idee. Je stelt dan zelf een mooi kerstpakket samen en laat dit bezorgen bij iedere medewerker. Dan krijgt iedereen toch de waardering die ze verdienen!

Verhuizen? Stevige verhuisdozen zijn een must!

Je wilt niet weten hoe vaak het gebeurt dat mensen voor de gratis oplossing van reeds gebruikte dozen gaan op het moment dat ze gaan verhuizen. Dat hoeft op zich geen probleem te zijn. Maar wat nu als de bodem net uit die doos met serviesgoed valt? Dan wilde je dat je goede dozen gekocht had. Dozen kopen voor je verhuizing regel je online en deze dozen zijn er voor gemaakt om een flink gewicht veilig van het ene naar het andere huis te kunnen overbrengen. Koop je meerdere verhuisdozen tegelijk? Dan kun je op een flinke staffelkorting rekenen.

Verstuur je veel brievenbuspakketjes?

Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om deze in bubbeljesenveloppen te versturen, maar het is een stuk veiliger om daar speciale dozen voor te kopen. Dozen kopen die door de brievenbus passen is een goed idee. De klanten van jouw webshop ontvangen hun pakketje dan ook gewoon als ze niet thuis zijn en de inhoud is mooi verpakt en dus veilig. Je zult hierdoor steeds meer tevreden klanten van dienst kunnen zijn.