Wil jij ook mooi en vol haar? Dat kan! Ga naar de website https://www.oxyextensions.be/clip-in-extensions en bestel hier de clip in extensions. Zij hebben een enorm assortiment aan verschillende soorten extensions. Daarnaast heeft ook de keuze uit verschillende kleuren, volumes en stijlen. Er zit voor iedereen wel een perfecte extension bij!

Op televisie zie je vaak bekende Nederlands met mooi vol haar. Dit hebben de vrouwen 9 van de 10 keer niet van zichzelf. Ze dragen prachtige extensions wat uw haar veel voller maakt.

Bij OxY Extensions draait het allemaal om leuke, mooie en budgetvriendelijke extensies die gemakkelijk zijn om te plaatsen. Zij werken daarom vooral met de clip in extensions. Deze extensions heb je in allerlei lengtes, volumes en stijlen. Door het ruime assortiment zal er voor iedereen een perfecte extension tussen zitten. De extensions zullen ervoor zorgen dat je haar elke dag opnieuw zal gaan stralen en u er fantastisch uitziet.   

Eigen ervaring

Zelf ben ik erg tevreden met het eindresultaat. De clips zijn erg gemakkelijk om te zetten en blijven vervolgens ook goed vast zitten in het haar. Ik vind OxY hair extensions echt een aanrader!

Vragen over hairextensions?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact op via het telefoonnummer 020 2620506 of stuur een e-mail naar info@oxyextensions.be. Zij zullen uw vraag zo  goed mogelijk beantwoorden of u een zo goed mogelijk advies geven! Ze willen niets liever dan hun klanten blij maken met de prachtige extensions!