Het is voorjaar! Voor veel mensen betekent dat, tijd voor wat vrolijk gekleurde bloemen en planten. In huis en in de tuin! Maar ook op de fiets zijn gekleurde bloemen natuurlijk gezellig ter decoratie. In het voorjaar is het heerlijk om met de fiets op pad te gaan. Decoreer je fiets met leuke bloemenslingers! Bijvoorbeeld om je stuur heen of aan je bagagedrager. Het is erg hip en populair. Zeker in dit seizoen van het jaar zie je fietsdecoratie zoals de bloemenslinger steeds meer!

Een bloemenslinger heb je in verschillende kleuren. Witte bloemen is een van de populairste soorten. Ook roze en paars zijn erg geliefd. Je kunt ze ook om je fietsmand heen draaien of om het frame van je fiets. Maak ze liever niet te dichtbij de wielen vast, dan worden ze snel vies en dat zou zonde zijn van deze hippe slingers.

Ben je de bloemenslingers naar verloop van tijd zat op je fiets? Je kunt de slingers ook ergens anders gebruiken ter decoratie. Misschien op de slaapkamer, in de woonkamer, buiten onder de veranda of in je auto om het dashboard wat op te vrolijken.

Naast bloemenslingers zijn er nog meer accessoires waar je je fiets mee kunt versieren. Denk aan een hippe fietsbel, of fietstassen met een gezellige print erop. Het voordeel van fietstassen is dat je er ook nog spullen in mee kunt nemen. Super handig wanneer je de fiets regelmatig gebruikt om naar je werk of naar school te fietsen. Het zal je verbazen hoeveel spullen je erin kwijt kunt. Tassen op je fiets zijn ook handig om boodschappen in te vervoeren. Ga je dus wel eens met de fiets naar de supermarkt? Dan zijn fietstassen vast en zeker handig voor jou!