Al ruim 100 jaar maken Eucerin producten jouw huid mooier en gezonder. Door dagelijks met wetenschappelijke precisie huidproblemen te onderzoeken, biedt Eucerin een gegarandeerde werking aan die door dermatologen over heel de wereld wordt onderschreven en toegeschreven. Daarnaast is Eucerin zeer geschikt voor verschillende huidtypes. Kies dus nu voor Eucerin producten en biedt jouw huid de bescherming en verzorging die het verdient.

 

Klinisch bewezen werking

Eucerin biedt een klinisch bewezen werking: de wetenschappers en dermatologen van Eucerin werken met de zogenaamde holistische dermo-cosmetische benaderingswijze. Dat wil zeggen dat er niet naar de huid gekeken wordt als een onafhankelijk functionerend orgaan maar als een onderdeel van het gehele lichaam. Door deze bijzondere benaderingswijze is Eucerin een wereldleider geworden in wetenschappelijk onderzoek naar de huid en kunnen Eucerin producten hierdoor een zorg bieden die uniek is in de wereld.

Actieve ingrediënten
Jarenlange innovatie heeft ervoor gezorgd dat dermatologen bij Eucerin weten welke stoffen wel- en welke niet werken. Eucerin werkt slechts met bewezen actieve ingrediënten zoals hyaluron en ureum. Eucerin stelt hoge eisen aan producten: slechts als de werking klinisch bewezen is, wordt een product aangeboden op de markt. Door Eucerin’s strenge werkwijze ben je dus gegarandeerd van de werking van jouw product.

Eucerin producten zijn geschikt voor ieder huidtype
Wanneer je snel last hebt van schraalheid of droge plekken, biedt Eucerin speciale skin-care producten aan die geschikt zijn voor de gevoelige huid: de Eucerin UltraSENSITIVE, of de Eucerin AntiREDNESS, pakken de verzwakte of overgevoelige huid aan en laat deze weer stralen als nooit tevoren.

Vaak last van puistjes of mee-eters? Een teveel aan talg maakt de huid vet en onzuiver. Een vette huid kan veroorzaakt worden door een veelheid aan factoren: een veranderende hormoonspiegel, make-up of medicijngebruik zijn enkele voorbeelden hiervan. Eucerin’s DermoPURIFYER pakt door zijn werkzame stoffen de problemen van een vette huid bij de kern aan: carnitine verminderd de hoeveelheid talg, decanediol doodt de bacteriën en licochalcone voorkomt met zijn verzachtende werking dat de huid te droog wordt.

Ook voor de huid die goed in balans is, de zogenaamde ‘normale huid’, wordt aangeraden deze goed te verzorgen met de producten van Eucerin. De AQUAporin ACTIVE bevat glucoglycerol, een stof die de huid jong en soepel houdt door de natuurlijke aanmaak van hydratatie-kanaaltjes te versnellen.