centerparcsactiecode

Ga er eens op uit met…

Center Parcs

Wie op zoek is naar rust en kalmte zit bij CenterParcs aan het juiste adres. De parken van Center Parcs zijn gevestigd in het midden van de prachtige natuur en hebben bovendien heel wat te bieden. Zo is een vakantie met CenterParcs ideaal voor mensen die er even tussenuit willen zijn om te genieten van elkaar of van de natuur. Maar ook voor gezinnen is CenterParcs een uitstekend idee. Elk park is uitgerust om er een steengoede vakantie van te maken. Zo is elke cottage gelegen in het midden van de prachtige natuur en krijgen zowel kinderen als volwassenen onbeperkt toegang tot het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo van CenterParcs.

centerparcsactiecode

Daarnaast zijn er ook heel wat verschillende activiteiten georganiseerd specifiek voor kinderen. In de market dome van het park kun je dan weer terecht om er een lekker hapje te eten in een van de vele restaurants of voor leuk live entertainment. Je vindt er ook heel wat gezellige winkeltjes waar je leuke souvenirtjes kunt kopen.

Tip: hier vind je actiecodes voor Center Parcs
Meer info? Bezoek de officiële website van Center Parcs

Bongo

Een Bongobon of ook wel eens een belevenisbon genoemd, is het ideale geschenk om aan iemand cadeau te doen voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar. Elke cadeaubon die Bongo aanbiedt bevat een enorme waaier aan verschillende belevenissen.

bongokortingscode

  • Op de website van Bongo vind je cadeaubonnen in zes verschillende categorieën:
  • Weekendjes weg
  • Eten & drinken
  • Wellness
  • Actie & avontuur
  • Luxueus overnachten
  • Citytrips

In het doosje van een Bongobon zitten steeds een boekje en een voucher. In het boekje vind je wat aanvullende informatie over de partners van Bongo en de voucher heb je nodig om je reservatie te maken. Op de achterkant van het doosje staan alle partners waar je terechtkunt met de bon.

Neckermann

Op de website van de gekende touroperator Neckermann kun je verschillende vakanties boeken. Zo kun je er vliegvakanties, autovakanties, citytrips, exotische vakanties, cruises, rondreizen en nog veel meer andere soorten vakanties boeken. Je kunt er ook gewoon afzonderlijke vliegtickets boeken.

neckermannpromocode

Maar Neckermann biedt enkele exclusieve voordelen aan die wel heel interessant zijn. Zo betaalt Neckermann het verschil terug wanneer je ergens anders dezelfde reis kunt boeken. Daarnaast is Neckermann voor de klanten ook steeds bereikbaar gedurende 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.

Met maar liefst 86 vakantiewinkels is er steeds een Neckermann vakantiewinkel in jouw buurt waar je heen kunt met al je vragen omtrent je reis of vliegtickets. Werkende promocodes voor Neckermann ontdek je op Scotty.be: http://www.scotty.be/shop/neckermann/

NMBS Europe

Op de website van NMBS Europe kun treintickets boeken naar heel wat uiteenlopende bestemmingen. Je kunt er niet enkel treintickets boeken voor je vakantie, maar ook voor zakenreizen. Maar wat NMBS Europe helemaal aantrekkelijk maakt zijn de treintickets om doorheen verschillende landen te reizen.

nmbseuropecoupon

Met en Interrail pass van NMBS Europe kun je door Europa reizen zonder problemen. Op de website van NMBS Europe kun je kiezen tussen twee verschillende Interrail passen. Enerzijds heb je de Interrail Global Pass waarmee je met de trein door heel Europa kunt reizen. Door maar liefst 30 verschillende landen aan 2 verschillende tariefformules. Je reist onbeperkt zolang je pass geldig is.

Daarnaast heb je ook nog de Interrail One Country pass. Met deze pass kun je 1 Europees land naar keuze verkennen per trein. Dit is de beste keuze als je van plan bent om slechts één Europees land per trein te verkennen.

Veel reisplezier :)

Over de auteur Tom Peeters

Hallo, ik ben Tom, en ik houd ervan om nieuwe leuke plekjes te ontdekken in België en Nederland. Mijn ervaringen schrijf ik hier neer in mijn blog. Veel leesplezier!