9e2e34a1-3ebc-4fcf-9360-8b4528c1127f

Spotlight: augustus

Augustus is natuurlijk de maand van vrijheid, vakantie en het warme weer in België. Hoog tijd om hier gebruik van te maken, en eens lekker de frisse, warme lucht op te zoeken.

In de spotlight van augustus wordt het familie-uitje toegelicht dat hier het beste bij past.

Avonturenpark Oceade

De spotlight voor deze maand is voor de Belgische zwem- en waterliefhebber: waterpark Oceade is de perfecte gelegenheid om even af te koelen in het warme weer van augustus. Uitgerust met gigantisch lange glijbanen, talloze zwembaden, terrassen en restaurants is Oceada een echte expert op het gebied van afkoeling. Voor zowel de avonturier als degene die willen relaxen is het een geschikte oplossing als familie-uitje.

Spannende attracties

Het park biedt namelijk spannende attracties aan, zoals bijvoorbeeld de Orkaan in België. Dit is de hoogste glijbaan in België, en je glijd ongeveer 80 meter naar beneden in minder dan 7 seconden. De 140 meter lange Barracuda is ook niet voor degene met een zwak hart, met snelheid gier je door deze glijbaan heen, op een band! Als dat nog niet avontuurlijk genoeg is, kan je ook besluiten om als kanonbal te gaan functioneren. In de attractie “Bala de Canon” wordt je afgevuurd vanaf een meter hoogte in een zwembad dat 2.4 meter diep is.

Even relaxen

Zoals eerder gezegd, is Oceade ook zeer geschikt om een rustig dagje te houden. De Caribean Sea is bijvoorbeeld een bad met zeewater, die golven simuleert. Aansluitend kun je ook een strand vinden, waar mensen hun badhanddoek neer kunnen leggen en zich bruin kunnen bakken in de zon. Er zijn genoeg ligbedjes, en als het echt lekker weer is worden er zelfs hangmatten uitgehangen.

De spotlight van augustus, Oceade, combineert buiten-avontuur met ontspanning en is daarom het ideale uitstapje voor heel de familie in de maand augustus.

Over de auteur Tom Peeters

Hallo, ik ben Tom, en ik houd ervan om nieuwe leuke plekjes te ontdekken in België en Nederland. Mijn ervaringen schrijf ik hier neer in mijn blog. Veel leesplezier!